Hoe kan ik je helpen?

Moedige Stappen
uit je hoofd, in je lijf

Online traject voor moeders die een waardevolle stap willen zetten, namelijk van het hoofd naar het lijf.

Moedige Stappen
terug naar jezelf

1-1 traject voor moeders die weer in verbinding willen komen met zichzelf en stap voor stap hun eigen pad willen ontdekken.

Dag voor moeders
ruimte voor jezelf

Losse groepsdag voor moeders die ruimte willen geven aan zichzelf in verbinding met gelijkgestemde moeders.

Wat kun je verwachten?

In alle trajecten combineer ik intuïtieve en lichaamsgerichte coaching, mindfulness & meditatie, runningtherapie en de natuur. Ik geloof dat deze elementen elkaar versterken, vanuit een holistische visie. Je werkt op verschillende vlakken aan je ontwikkeling: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Ook zie ik het moederschap als uitnodiging en kans om persoonlijk te groeien.

Je komt letterlijk én figuurlijk in beweging door hardlopen of wandelen! Door ontspannen bewegen word je lichamelijk en mentaal fitter. Je bouwt energie op en ervaart meer ontspanning.  Je komt uit je hoofd, weer in contact met je lichaam en je gevoel. Via je lijf ontdek je hoe het met je gaat en wat je lichaam je wil vertellen. 

Door dit in de natuur te doen, ervaar je tegelijkertijd de positieve effecten van de rust en stilte. Het helpt je ook om even afstand te nemen en weer het grotere plaatje te kunnen zien. De natuur biedt krachtige metaforen die helpend kunnen zijn voor jouw proces.

Mindfulness & meditatie oefeningen laten je stil staan. Er ontstaat ruimte om te observeren wat er in jou leeft, wat er om je aandacht vraagt. Je bent steeds meer aanwezig in het moment. Je merkt op hoe het nu is en van daaruit een stap te zetten die goed voelt voor jou.

Ik loop met je mee en gebruik mijn intuïtie om aan te voelen waar groei zit, waar we de verdieping in mogen gaan. Stapje voor stapje ga je steeds meer voelen wat jij nodig hebt en wat jouw verlangens zijn. Je gaat steeds meer vertrouwen op jezelf en je intuïtie, je gaat jouw eigen pad volgen vanuit je hart!

Voorafgaand aan een 1-1 traject, bied ik een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten.

Scroll naar boven

Kom je verbinden?

In één sessie een stap zetten naar verbinding met jezelf, de natuur en andere moeders!

Dat is de essentie van de losse sessies die ik faciliteer.

De volgende losse sessie is zaterdag 11 maart 2023. Tijd: 10-12 uur
Locatie: bos Vosbergen (bij Paterswolde)
Investering: € 22.

Wil jij erbij zijn op 11 maart?
Stuur dan een mailtje naar ilse@moedigestappen.nl. 
Je bent welkom!