bewandel je eigen pad

jezelf zijn als vrouw en moeder

Het traject Bewandel je eigen pad – jezelf zijn als vrouw en moeder is een transformerend 1-1 traject in de natuur voor moeders die helemaal zichzelf willen zijn, als vrouw en moeder. Van ‘doen wat hoort’ naar jóuw pad bewandelen.

bewandel je eigen pad

Het moederschap en je kind(eren) nodigen je uit om je ware zelf te zijn. Om verbonden te zijn met je gevoel, je verlangens en je intuïtie. Tegelijkertijd is dat in de waan van de dag niet altijd makkelijk. Je voelt dat dit het moment is voor jou om stappen te zetten die je dichter bij jezelf brengen. Te kiezen voor een leven dat goed voelt voor jou. Voor jezelf én als krachtig voorbeeld voor je kind(eren)!

Voorafgaand aan een 1-1 traject, vind ik het fijn en belangrijk om kennis te maken en samen af te stemmen.

Hoe ziet het traject er uit?

Startgesprek van 60 minuten (wandelend in de natuur)

We staan stil bij hoe het nu met je gaat, op fysiek, mentaal, emotioneel vlak én in het moederschap.

Ik vraag je uitgebreid waar je tegenaan loopt, wat je graag anders zou willen, wat je tegenhoudt en wat je nodig hebt.

Ik vraag je van tevoren een aantal vragenlijsten in te vullen, voor een bewuste start van het traject.

In overleg zoeken we een mooie locatie uit in de natuur.

Gedurende 7 weken wekelijks een 1:1 sessie van 90 minuten

Een sessie bestaat uit intuïtieve en lichaamsgerichte coaching, mindfulness & meditatie en runningtherapie (wandelen of hardlopen)  in de natuur.

Voor en na iedere sessie vul je een aantal korte vragen in, zodat je nog meer uit iedere sessie haalt.

Tussendoor ben ik bereikbaar via WhatsApp/mail voor vragen of dingen waar je tegen aanloopt. Zo blijft je proces in beweging, juist tussen de sessies door!

Eindgesprek van 60 minuten (wandelend in de natuur)

We reflecteren samen op jouw proces. Wat zijn de belangrijkste inzichten die je hebt opgedaan? Waar zit je grootste groei?

We kijken vooruit hoe je de gezette stappen duurzaam kunt toepassen en hoe je jezelf verder kunt blijven ontwikkelen.

Ook hoor ik graag van jou wat je waardevol vond aan het traject en hoe ik het traject nog verder kan ontwikkelen.

Nieuw!

Als onderdeel van dit traject, ga je deelnemen aan een opstelling waarin je een vraag inbrengt die jou bezighoudt. Dit is een hele waardevolle methode om je proces op een andere manier in beweging te zetten. De opstelling vindt plaats in een kleine groep en wordt op een hele fijne manier begeleid door Eva Hamming (www.evahamming.nl) en Mirjam Glastra (www.natuurlijkkrachtig.nl).

Bonus

Als extra bonus krijg je toegang tot alle inhoud van de online training Moedige Stappen uit je hoofd, in je lijf (t.w.v. € 177, exclusief online coachsessie). Hierin vind je inspiratie die je kunt lezen of luisteren in podcasts, inzichtgevende oefeningen én meditaties en audio’s die je in ieder moment kunt toepassen in je dagelijkse leven als moeder.

Ervaringen van moeders

Scroll naar boven