de kracht van

verbinding

Moedige Stappen naar verbinding

Het traject Moedige Stappen naar verbinding is een groepstraject van 8 weken. Voor moeders die meer verbinding willen ervaren met zichzelf, andere gelijkgestemde moeders en de natuur.

moeders
natuur

Herken je jezelf hierin? Ben je klaar om de reis naar meer verbinding te maken? In dit groepstraject ga je stappen zetten op verschillende vlakken: fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel én het moederschap. Dit hoef je niet alleen te doen. Samen komen we in beweging, het ritme van de natuur volgend. 

Voorafgaand aan ieder traject, bied ik een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten.

Hoe ziet het traject er uit?

Wat kun je verwachten?

Het thema van het lente-zomer traject 2022 is Groeien & bloeien. Je gaat stilstaan bij wat er in jou leeft. Wat mag er bij jou gaan groeien deze lente en zomer? Wat heb je nodig om tot bloei te komen? 

Er is wekelijks een groepssessie van 90 minuten in de natuur. Een unieke en krachtige combinatie van intuïtieve coaching met veel persoonlijke aandacht, groepscoaching, mindfulness & meditatie en runningtherapie (wandelen of hardlopen). 

Daarnaast ben je dagelijks bezig met jouw ontwikkeling. Je ontvangt een gids voor inspiratie en bewustwording, met intuïtieve oefeningen. Iedere week heeft een thema passend bij het ritme van de natuur. De groepssessie sluit hierop aan. 

Iedere week ontvang je een korte, krachtige audio-oefening, die makkelijk toe te passen is in je dagelijkse leven. Door iedere dag kleine, maar bewuste stapjes te zetten, blijft je proces op gang en haal je nog meer uit het traject.

Ook kun je gebruik maken van de groepsapp met de mede-moeders en mij, voor nog meer motivatie, inspiratie en ruimte om te delen en vragen te stellen wanneer je ergens tegenaan loopt.

Praktische info

Het lente-zomer traject 2022 start bij minimaal 3 aanmeldingen!

Heb je interesse, laat het me even weten, dan neem ik contact met je op om kennis te maken.

De groepssessies vinden plaats op woensdagavond 19.30-21.00 uur in het bos Vosbergen (bij Paterswolde).

Je investering is 249 euro.

Dit waren de ervaringen eerdere deelnemers:

“De combinatie van actief bezig zijn en de oefeningen vond ik bijzonder en krachtig.”

“Ik ben dichter bij mijn gevoel gekomen en daardoor maak ik keuzes die goed zijn voor mezelf.”

“Fijn de kleine groep met vaste gezichten. Fijn de combi van bewustzijnsoefeningen, hardlopen en stilstaan. Heel fijn de begeleiding en de betrokkenheid.”

“Echt een moment voor mezelf!”

Scroll naar boven