je innerlijke kind brengt je

terug naar jezelf

Het is tijd voor een zachtere wereld
Een wereld waar iedereen helemaal zichzelf mag zijn.
Een wereld waar alles gevoeld mag worden.

Jij voelt dit óók!

Je voelt dat je het anders wilt en dat het anders kan.
Zachter, echter. 

Leven vanuit verbinding en rust. 
Vanuit het
hart en je pure zelf. 

Jij bent klaar om een zachtere wereld te creëren.
Voor jezelf én voor je kind.

Je staat open voor een helende reis van het moederschap. De reis naar binnen, naar je innerlijke kind. Om zo dichterbij jezelf te komen.

Deze reis hoef je niet alleen te maken. Hoe zou het zijn om samen te voelen, doorbreken en te helen? Terwijl jij je veilig en gedragen voelt.

Ga je mee?

Innerlijk kind reis

Het moederschap en je kind(eren) maken iets in je los, het heeft iets in gang gezet, het raakt je diep. Je beleeft het moederschap en alles wat daarmee te maken heeft intens.

Je wéét diep van binnen dat het van je vraagt om de weg naar binnen te maken. Om te verbinden met het kind in jou. Om jouw innerlijke kind echt te zien, om ruimte te geven aan wat zij heeft gevoeld en om haar te geven wat zij nodig heeft.

Je bent degene die patronen wil doorbreken, die onbewust doorgegeven zijn van generatie op generatie. Je staat open om te groeien in en door het moederschap.

En, dit proces kan best eenzaam en zwaar voelen. Misschien denk je dat je de enige moeder bent die zoveel voelt, ben je hard naar jezelf en voel je je niet begrepen.

 

hoe mooi zou het zijn om samen een helende reis te maken?

Samen met gelijkgestemde moeders, die het moederschap als transformatie ervaren. Samen de reis naar binnen maken.
Naar je innerlijke kind, om zo terug te komen bij jezelf. 

Samen voelen, helen en doorbreken. In een veilige, vertrouwde sfeer waarin jij je verbonden en gedragen voelt.
Waarin jij jezelf mag zijn en alles mag voelen.

Ik zal eerlijk zijn. De weg naar binnen is niet de makkelijkste weg. Het kan confronterend zijn, spannend, pijnlijk en kwetsbaar…
Het is wél de enige weg naar diepe rust in jezelf en in je gezin. Naar helemaal en ontspannen jezelf zijn. Mét alles wat je voelt.

Het is de weg naar krachtige en authentieke keuzes. Naar leven vanuit je hart en je pure zelf.
Als vrouw en moeder.

Deze reis mag je met alle zachtheid en compassie aangaan. 
Je mag liefdevol gaan zorgen voor het kind in jou, zoals je ook de liefdevolle moeder bent voor je echte kind(eren).

moeders
innerlijk kind
helen en transformeren

Jij voelt dat je het anders wilt, zachter en echter. Je staat open te verbinden met jouw innerlijke kind om zo dichterbij jezelf te komen. Je bent bereid om de beweging naar binnen te maken en je wilt je hierbij gedragen voelen. Je bent klaar voor een helende reis!

Het groepstraject Innerlijk kind reis is een transformerend traject voor moeders die diepgaand willen verbinden met hun innerlijke kind en met zichzelf. Na dit traject:

De eerste editie van dit groepstraject is een pilot, waarin we samen het traject vormgeven!
De grote lijnen van het traject staan en vind je verderop, de details stemmen we samen af, afhankelijk van jouw vragen en thema’s. 

De investering zal liggen tussen de € 225 en € 325. Hoe eerder je je aanmeldt, hoe lager de investering én hoe meer je betrokken wordt bij de invulling van het programma. Op deze manier kan ik het traject nog meer afstemmen op jou en kun jij gebruik maken van gunstige voorwaarden!

Heb jij interesse en wil je als eerste op de hoogte worden gehouden van de speciale pilot voorwaarden?
Laat dan je mailadres hieronder achter!

De data van het groepstraject zijn al bekend:
zondag 7, 14 en 21 april 2024 (van ca. 10-16 uur).

De locatie is de prachtige yurt van De Wilgenschoot (zie foto!) in Loppersum!
Deze bijzondere plek is goed bereikbaar op een klein half uurtje van Groningen met de auto of trein.

innerlijk kind reis

Wat kun je verwachten van het traject?

Je bent vast benieuwd naar hoe het traject er in grote lijnen uit gaat zien en wat je precies kunt verwachten.
Ik neem je vast mee in de grote lijnen. De details zullen we in de pilot samen afstemmen, afhankelijk van jouw persoonlijke vragen en thema’s.

Dag 1 Verbinding & voelen

Welkom en landen
Verbinden met je lichaam
Voelen
De baby in jou

Dag 2 Vuur & verlangen

Je authentieke ja & nee
De peuter in jou
Jouw verlangens
De kleuter in jou

Dag 3 Groeien & bloeien

Van binnen naar buiten
Het lerende kind en de puber in jou
Wie ben je als volwassene?
De liefdevolle ouder

De invulling van de dagen zal een combinatie zijn van:

Hoi! Ik ben Ilse

Voordat ik moeder werd, leefde ik het leven waarvan ik dacht dat het van me verwacht werd. Ik was een aangepaste versie van mezelf geworden. Eigenlijk voelde ik veel en diep, maar ik deed alles om maar niet de pijn van het gevoelige meisje in mij te hoeven voelen.

Toen werd Lars (2017) geboren. Een gevoelig, wijs en krachtig jongetje. En hij paste zich – gelukkig – niet aan! Én, hij wilde ook geen aangepaste versie van mij. Hij wil mij precies zoals ik ben. Echt. Helemaal.

Door het moederschap begon een intense en transformerende reis, met Lars als grootste gids. Hij nodigde mij uit om weer te gaan voelen. Om te helen. Om helemaal mezelf te zijn en mijn éigen pad te bewandelen. 
Het is niet altijd de makkelijkste weg (geweest), maar ik heb ervaren dat je angst kunt voelen én toch in beweging kunt komen. Stap voor stap.

Zo heb ik in 2021 mijn vaste baan opgezegd en ben ik gestart met Moedige Stappen. Vanuit het hart. Nu begeleid ik als kindertolk® en intuïtief coach andere bewuste moeders om de beweging naar binnen te maken. Ik voel me dankbaar dat ik de diepe boodschappen van kinderen mag vertalen en zo bij te dragen aan een zachtere wereld.

Liefs, Ilse

Ilse de Roos

Ervaringen van moeders

Jouw vragen & antwoorden

Is het groepstraject ‘los’ te volgen?

Ja. Het groepstraject is een op zichzelf staand traject. Het groepstraject kan zeker ook een verdiepend vervolg zijn op het 1-1 traject ‘De diepere boodschap van je kind’. Of wellicht ben je na het groepstraject benieuwd geworden naar de specifieke boodschap van jouw kind.

Heb je een vraag? Stel ‘m gerust via mail (ilse@moedigestappen.nl) of stuur me een DM op Instagram (@moedige.stappen). Dan beantwoord ik je vraag en zet ik hem ook in dit overzicht!

Scroll naar boven