je innerlijke kind brengt je

terug naar jezelf

Het moederschap en je kind(eren) maken iets in je los. Het raakt je diep. Je beleeft het moederschap bewust en intens.

Jij voelt dat je het anders wilt. Zachter en echter. Je wilt jezelf en je kind bevrijden van oude pijn en patronen.

Je staat open voor de helende reis van het moederschap. De reis naar binnen, naar je innerlijke kind. Om zo thuis te komen bij je pure zelf.

Dit proces, het moederschap, het kan soms best eenzaam voelen. Maar, weet dat je niet de enige bent die dit zo ervaart.

hoe mooi zou het zijn om samen deze helende reis te maken?

Het hoeft niet alleen. Hoe zou het zijn om samen te voelen, te doorbreken en te helen?
Op een plek waar jij je gezien, veilig en verbonden voelt. Waar jij jezelf mag zijn en alles mag voelen.

Samen met gelijkgestemde moeders, die het moederschap ook als transformatie ervaren.  Elkaar dragen bij het maken van de reis naar binnen.
Om te
verbinden met het kind in jou. Om jouw innerlijke meisje écht te zien, om ruimte te geven aan wat zij heeft gevoeld en om haar te geven wat zij nodig heeft. 

Dit is niet de makkelijkste weg. Het is spannend, kwetsbaar, soms confronterend of pijnlijk. Het vraagt moed en zachtheid.
Het is wel de enige weg naar diepe rust in jezelf en in je gezin. Naar helemaal en ontspannen jezelf zijn. Met alles wat je voelt.

Het is de weg naar krachtige en authentieke keuzes. Naar leven vanuit je hart en je pure zelf. Als vrouw en moeder. Je gaat ervaren dat jij jezelf kunt dragen. Dat jij de liefdevolle moeder bent voor het kind in jou, zoals je ook de liefdevolle moeder bent voor je echte kind(eren).

Innerlijk kind reis

Innerlijk kind reis

Jij voelt dat je het anders wilt, zachter en echter. Je staat open te verbinden met jouw innerlijke kind om zo thuis te komen bij jezelf. Je bent bereid om de beweging naar binnen te maken en je wilt je hierbij gedragen voelen. Je bent klaar voor een helende reis!

Het groepstraject Innerlijk kind reis is een transformerend traject voor moeders die diepgaand willen verbinden met hun innerlijke kind en met zichzelf. Na dit traject:

Ga je mee op reis?

De Innerlijk kind reis is een groepstraject bestaande uit vier zondagen (van 10-16 uur) verdeeld over twee maanden. De data van de najaarseditie zijn: 

6 oktober
20 oktober
10 november
24 november 2024

De locatie is de prachtige yurt van De Wilgenschoot (zie foto’s!) in Loppersum.
Deze bijzondere plek is goed bereikbaar op ongeveer 25 minuten vanaf Groningen met de auto of trein.

Wanneer je hieronder je mailadres achterlaat, dan houd ik je op de hoogte over de Innerlijk kind reis.
Ook krijg je dan als eerste de kans om je aan te melden voor de meest gunstige voorwaarden!

Dit kun je verwachten!

Je bent vast benieuwd hoe het traject er uit ziet en wat je precies kunt verwachten. Ik neem je vast even mee in de grote lijnen!
De details van het traject stem ik af op de vragen en thema’s die leven in de groep.
De invulling van de dagen is een unieke combinatie van:

Dag 1 Verbinden & voelen

Welkom en landen
Verbinden met je lichaam
Voelen
De baby in jou

20240412_Innerlijk_Kind_Reis_De_Wilgenschoot_Website_037

Dag 2 Vuur & verlangen

Je authentieke ja & nee
De peuter in jou
Jouw verlangens
De kleuter in jou

Dag 3 Leren & groeien

Wat heb jij nodig om te leren & groeien?
Het opgroeiende kind in jou
Van binnen naar buiten
Je innerlijke puber

Dag 4 Bloeien

Wie ben je écht?
De geworden volwassene
Hoe kom jij tot bloei?
De liefdevolle ouder in jou

Hoi! Ik ben Ilse

Voordat ik moeder werd, leefde ik het leven waarvan ik dacht dat het van me verwacht werd. Ik was een aangepaste versie van mezelf geworden. Eigenlijk voelde ik veel en diep, maar ik deed alles om maar niet de pijn van het gevoelige meisje in mij te hoeven voelen.

Toen werd Lars (2017) geboren. Een gevoelig, wijs en krachtig jongetje. En hij paste zich – gelukkig – niet aan! Én, hij wilde ook geen aangepaste versie van mij. Hij wil mij precies zoals ik ben. Echt. Helemaal.

20240412_Innerlijk_Kind_Reis_De_Wilgenschoot_Website_035

Door het moederschap begon een intense en transformerende reis, met Lars als grootste gids. Hij nodigde mij uit om weer te gaan voelen. Om te helen. Om helemaal mezelf te zijn en mijn éigen pad te bewandelen. 
Het is niet altijd de makkelijkste weg (geweest), maar ik heb ervaren dat je angst kunt voelen én toch in beweging kunt komen. Stap voor stap.

Zo heb ik in 2021 mijn vaste baan opgezegd en ben ik gestart met Moedige Stappen. Vanuit het hart. Nu begeleid ik als kindertolk® en intuïtief coach andere bewuste moeders om de beweging naar binnen te maken. Ik voel me dankbaar dat ik de diepe boodschappen van kinderen mag vertalen en zo bij te dragen aan een zachtere wereld.

Liefs, Ilse

Jouw vragen & antwoorden

Is het groepstraject alleen voor moeders?

Alle vrouwen die zich diepgaand willen verbinden met hun innerlijke kind én die zich aangetrokken voelen tot de ‘Innerlijk kind reis’ zijn heel erg welkom! Moeder of geen moeder. In welke levensfase je ook zit. We hebben allemaal een innerlijk kind ♡

Is het groepstraject ‘los’ te volgen?

Ja. Het groepstraject is een op zichzelf staand traject. Het groepstraject kan zeker ook een verdiepend vervolg zijn op het 1-1 traject ‘De diepere boodschap van je kind’. Of wellicht ben je na het groepstraject benieuwd geworden naar de specifieke boodschap van jouw kind.

Is het mogelijk om vooraf kennis te maken?

Ja, dat kan! Als je het fijn vindt om eerst even kennis te maken en samen af te stemmen of de ‘Innerlijk kind reis’ iets voor jou kan zijn, stuur me dan even een mailtje of DM via Instagram. We plannen dan een online afstemgesprek. Ik voel en denk met liefde met je mee en zal je altijd een oprecht advies geven.

Heb je een vraag? Stel ‘m gerust via mail (ilse@moedigestappen.nl) of stuur me een DM op Instagram (@moedige.stappen). Dan beantwoord ik je vraag en zet ik hem ook in dit overzicht!

Scroll naar boven