van trigger naar

verbinding met jezelf

Het moederschap als liefdevolle uitnodiging

Iedere moeder kent uitdagingen in het moederschap. Ik geloof dat júist deze uitdagingen je uitnodigen om de beweging naar binnen te maken.

Het moederschap en je kind(eren) vragen van je om helemaal jezelf te zijn.

Steeds wanneer jij getriggerd wordt, is dit een kans om dieper te verbinden. Met het kind in jou. Met de liefdevolle vrouw en moeder die je in de kern bent. Met jezelf.

Zodat je steeds meer ontspannen jezelf kunt zijn. 
Zodat het moederschap lichter en authentieker voelt.
Zodat je meer verbinding en rust ervaart in je gezin.

Voel jij de liefdevolle uitnodiging?

Je wéét het wel en toch reageer je te heftig...

Ken je dat? Je wéét het wel. Hoe je het beste kunt reageren op je kind, dat je rustig moet blijven, wat je wilt voorleven… Toch lukt het je in het moment zelf niet. 

Iets in jou wordt getriggerd. Jij wordt geraakt. Wanneer dit gebeurt, herken je jezelf niet. Het lijkt wel of het je overkomt. Je voelt je machteloos en gefrustreerd. Tips en trucjes helpen niet. 

Na een (te) heftige reactie voel je je schuldig en leg je nóg meer druk op jezelf.
Je staat juist bewust in het moederschap en wilt het zo graag goed doen voor je kind(eren). 

Maar, door de triggers en intense emoties voelt het moederschap soms zwaar en overweldigend. Je kunt niet de liefdevolle moeder zijn die je in essentie bent.

jezelf zijn
moederschap
coaching

Je bent écht niet de enige. Maar, jij voelt dat je het anders wilt. Je bent bereid om de beweging naar binnen te maken, omdat je voelt dat dát de enige weg is naar duurzame verandering. Deze weg vraagt moed en eigenaarschap, maar jij bent klaar om de uitnodiging aan te gaan!

Van trigger naar verbinding met jezelf

weten alleen is niet genoeg

Voor de duidelijkheid, het traject is geen ‘stappenplan’.
Ik geloof niet in trucjes of een quick fix. 

Het moederschap is een dynamische reis. Steeds opnieuw zal je geraakt worden en vraagt dit van je om de verschillende lagen te doorlopen. 

Iedere keer wanneer je dit proces aangaat, kom je dieper in verbinding met je pure zelf.

Weten

Video 1 Triggers als kans
Audio 1 Herken jouw triggers

Voelen

Video 2 De diepere laag
Audio 2 Van je hoofd naar je hart

Doen

Video 3 Ontdek de liefdevolle moeder in jou
Audio 3 Stappen zetten vanuit verbinding

Investering € 25

Hoi! Ik ben Ilse

Het moederschap ervaar ik als een intense en transformerende reis. Mijn grootste lessen leerde én leer ik van onze zoon Lars (2017). Dagelijks word ik door hem gespiegeld en getriggerd.

Een enorm verschil met een aantal jaren geleden is, dat ik nu weet dat triggers mij iets komen brengen. Ze zijn er niet ‘zomaar’. Wanneer iets mij raakt, vraagt het van mij om naar binnen te keren en te gaan voelen. Hierdoor voelt het moederschap voor mij lichter en nog magischer. 

Ik geloof namelijk dat onze kinderen onze belangrijkste gidsen zijn. Door Lars en het moederschap ben ik steeds meer ontspannen mezelf en ben ik mijn eigen pad gaan bewandelen. Zo is Moedige Stappen ontstaan, vanuit het hart. 

Als lichaamsgericht en intuïtief coach begeleid ik bewuste moeders om de beweging naar binnen te maken. Daarnaast vertaal ik als kindertolk® de boodschappen die kinderen spiegelen aan hun ouders. 

Heb je een vraag aan mij of wil je iets delen? Stuur me gerust een bericht!

coaching voor moeders
lichaamsgericht
intuitief
kindertolk

Wat je verder nog moet weten

Voor wie is het traject?
Voor iedereen die zich in bovenstaande tekst herkent. Het maakt niet uit of je een doorgewinterde of kersverse moeder bent ; ) Ook de leeftijd van je kind(eren) is niet belangrijk. Wél belangrijk is dat je bereid bent om de beweging naar binnen te maken en eigenaarschap te nemen over jouw proces.

Voor wie is het traject niet?
Het traject is niet voor jou als je op zoek bent naar opvoedadvies voor je kind(eren). In dit traject ligt de focus niet op je kind, maar op jou. Juist door dieper te verbinden met jezelf en je innerlijke kind, zal het gedrag van je kind mee veranderen. Je kind hoeft dan namelijk minder hard te triggeren. Ook zul je door te verbinden met jezelf ook authentieker kunnen verbinden met je kind.

Krijg ik meteen toegang tot het online traject?
Ja, zodra je het traject hebt aangeschaft, ontvang je direct een mail met inloggegevens. Je krijgt meteen toegang tot het hele traject en kunt het traject op je eigen tempo doorlopen. Je kunt de video’s en audio’s zo vaak bekijken en luisteren als je maar wilt!

Wat is de tijdsinvestering van het traject?
Ik heb bewust gekozen voor korte video’s (ca 20 minuten) en audio’s (ca 10 minuten), zodat de stap zo laag mogelijk voor je is om ermee aan de slag te gaan. De audio’s zijn bedoeld om toe te passen in je dagelijkse leven als moeder, juist op momenten dat jij dat nodig hebt.

Scroll naar boven